• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: FC Helsingør forstærker sig i FCN

Officielt: FC Helsingør forstærker sig i FCN
Foto: FC Helsingør

FC Helsingør sikrer sig Christian "TK" Køhler, der skifter fra FC Nordsjælland.

Af Ole Hoffskov

FC Helsingør er ved at samle et Superliga-hold, og fredag har klubben fået en vigtig brik på plads. Oprykkerne henter således midtbanespilleren Christian "TK" Køhler i FC Nordsjælland. "TK" havde ikke udsigt til spilletid i FCN, og dermed rykker han nu videre til Helsingør.

Midtbanespilleren har underskrevet en to-årig aftale med oprykkerne.

- ’TK’ har ikke stået forrest i køen for spilletid på midtbanen, og derfor har vi selvfølgelig forståelse for hans ønske om mere spilletid. Vi kan kun rose ’TK’, han repræsenterer nogle rigtig stærke værdier, som går godt i tråd med dem, vi har her i FCN. Han er en spiller der går forrest til træning og som altid bakker sine holdkammerater op. En ægte holdspiller, som vi ved, at vi sender videre med et godt FCN-DNA. Vi ønsker ’TK’ held og lykke i fremtiden, siger sportschef i FCN, Carsten V. Jensen. til klubbens hjemmeside.

Cheftræner Kasper Hjulmand sender Christian "TK" Køhler til FC Helsingør med masser af ros.

- "TK" er en spiller som er svær at slippe, fordi han altid har levet op til vores værdier hele vejen igennem. Han har været anfører på ungdomsholdene og reserveholdet og har altid været loyal. Han har altid gjort sit bedste og arbejdet professionelt, han er en FC Nordsjælland-dreng, som vi er stolte over at have været med til arbejde sammen med.

- Tidspunktet er det rigtige i forhold til at komme ud og få mere spilletid. Det er ikke fordi, vi ikke føler, at han har en værdi hos os, men ’TK’ havde et ønske om at komme ud og få en større rolle et andet sted, og det har vi sagt ja til, fordi han har været god for os. Hvis alt flasker sig, kan det sagtens blive et på gensyn, siger Kasper Hjulmand.

Midtbanespilleren nåede 28 kampe for FC Nordsjælland. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020