Superliga Victor Risager

OFFICIELT: Mikael Uhre solgt til USA

Foto: Getty Images

Mikael Uhre er blevet præsenteret i den amerikanske klub Philadelphia Union.

Af Victor Risager

Mikael Uhre er ny mand i Philadelphia Union.

Det bekræfter den amerikanske klub og Brøndby IF.

Han får en treårig  kontrakt som såkaldt "Designated Player" - en status, som tildeles spillere, der tillader en klub at bruge et større transferbeløb eller større løn på spilleren - mens der er en option på et fjerde år.

- Jeg har altid haft troen på mig selv, men mit karriereforløb er jo ikke en lang succeshistorie, så det stod måske ikke ligefrem i kortene for fem-seks år siden, at jeg skulle vinde et danmarksmesterskab som topscorer i Brøndby IF.

- Så at stå her i dag og skulle rejse til USA med min familie til et rigtig spændende hold i en god liga, ja, det er sgu er lidt uvirkeligt, men som de der har fulgt min karriere ved, så er jeg absolut ikke kommet sovende til det, og jeg føler, at jeg har gjort mig fortjent til det. Nu glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang med forberedelserne til den nye sæson i MLS, siger Mikael Uhre til Brøndbys hjemmeside. 

Mikael Uhre, 27 år, kom til Brøndby IF for tre og et halvt år siden og forlader klubben efter 123 kampe og 48 kasser. I sidste sæson blev han topscorer i Superligaen, mens han var en stor profil på Brøndbys mesterhold. 

OPDATERES...