Superliga Victor Risager

Officielt: Nicolaj Thomsen får flere år i SJE

Foto: Lars Rønbøg

Nicolaj Thomsen er på plads i SønderjyskE.

Af Victor Risager

Nicolaj Thomsen er officielt på plads i SønderjyskE.

Klubben bekræfter nu, at han har fået en kontrakt på to og et halvt år. Det gør klubben på dens hjemmeside.

Den 28-årige midtbanespiller har en fortid hos blandt andre AaB og FC København, men har senest spillet for Vålerenga i den norske liga. Nu skal han hjælpe SønderjyskE, der kæmper for overlevelse i Superligaen. 

- Vi ved, hvad Nicolaj Thomsen står for, både personligt og som fodboldspiller, siger sportsdirektør Esben Hansen til klubbens hjemmeside og uddyber:

- Han er en dygtig og meget spilintelligent spiller, som har kvaliteterne til at være blandt de bedste i Superligaen. Han kan spille og dække flere positioner på den centrale – og offensive midtbane. Han er dygtig til at sætte tingene sammen og hertil kan han som den offensive type, han er, også sætte slutproduktet på. Vi har ledt efter en spiller med de karakteristika, og da muligheden opstod, var vi også klar til at slå til.

- Nicolaj Thomsen vil indlysende kunne gå direkte ind i truppen og på holdet. Vi ønsker at stå med så stærke kort som muligt til et spændende og hæsblæsende forår, og her passer han perfekt ind i den plan, som vi har lagt for dette transfervindue.

Midtbanespilleren kom selv til at afsløre sit skifte søndag, hvor han opdaterede sin Instagram-profil med teksten "Fodboldspiller hos SønderjyskE Fodbold".