• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: Tidligere Serie A-spiller til Lyngby

Foto: Getty Images

Aftalen mellem ham og Lyngby gælder resten af 2022.

Af Oliver Okstrøm

Transfervinduet er sådan set lukket, men det betyder ikke, at man ikke kan hente spillere, som står uden klub. Den mulighed har Lyngby benyttet sig af, og i den forbindelse har de hentet hollænderen Timo Letschert til klubben.

Det oplyser Lyngby-direktør Andreas Byder på deres hjemmeside.

- Timo er en spændende spiller, som kommer med erfaring fra et højere niveau. Vi er klar over, at han har et efterslæb, fordi han har stået uden klub i de seneste måneder - derfor har vi heller ikke en forventning om, at han kan gå ind i kamptruppen fra dag ét, siger Byder.

Aftalen mellem Lyngby og Letschert gælder frem til nytår, men der er allerede lagt op til, at deres bekendtskab kan blive meget længere, fortæller klub-direktøren.

- Timo skal ikke ses som en kortsigtet løsning, selvom kontrakten kun er til nytår. Aftalen giver begge parter muligheden for at se hinanden an, og både vi og Timo tror på, at forløbet kan udvikle sig til en længere kontrakt, når vi kommer frem til nytår, lyder det fra Andreas Byder.

Tidligere i karrieren har den 29-årige forsvarsspiller været forbi klubber som Hamburger SV, Sassoulo og senest AZ Alkmaar, som han havde kontraktudløb med for tre måneder siden.

Tirsdag fik han sine første minutter i Lyngby-trøjen, da han var med i Future Cup-kampen mod FC Nordsjælland.

I weekenden spillede Lyngby 3-3 med Brøndby. Det føltes som en sejr, fortæller en af klubbens profiler. Læs mere om det her.