• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Officielt: Vejle henter tidligere Superliga-profil

Foto: Vejle Boldklub

Vejle Boldklub har sikret sig ny endnu en forstærkning.

Af Mads Bye Marboe

Edgar Babayans agent, Caglar Koycu, bekræftede tidligere onsdag over for Tipsbladet, at kantspilleren ville skifte til Vejle Boldklub, og nu er skiftet officielt.

Vejle har netop offentliggjort handlen på sin hjemmeside.

26-årige Babayan fik forleden ophævet sin aftale med cypriotiske Pafos FC, men han har nu bestået lægetjekket og skifter til Vejle på en aftale, der løber sæsonen ud.

- Edgar Babayan er en spiller, der har bevist sig i 3F Superligaen, og vi får en spiller ind med tydelige kvaliteter, og som i flere omgange har præsteret under det pres, der kommer i en overlevelseskamp, siger sportschef Marius Adrian Nicolae.

- Samtidig er det en spiller med dansk pas, erfaring fra udlandet, og som kan gå direkte ind i truppen og bidrage til den vigtige opgave, der venter. Med Edgar får vi også muligheden for at benytte spillere på andre pladser og muligheden for at få en offensiv tilgang gennem dem i spillet.

- Vi kæmpede med andre klubber om Edgars underskrift, men jeg synes, vi viser, at Vejle Boldklub er en attraktiv klub uanset den nuværende placering, når vi kommer i mål med denne signing. Jeg tror, Edgar på kort sigt kan bidrage til overlevelse, og så taler vi sammen til sommer.

Edgar Babayan spillede tidligere for Vejle-træner Peter Sørensen i Hobro. Han har også en fortid i Randers FC.