• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Oliver Klitten nærmer sig skifte til norsk klub

Foto: Getty Images

Oliver Klitten ser ud til at være godt på vej til en lejeaftale i norske Haugesund.

Af Oliver Okstrøm

I AaB har man en trup med mange af egen avl, som får godt med spilletid. En af dem er Oliver Klitten, men det ser nu ud til, at han skal vænne sig til at trække i en anden trøje for resten af sæsonen.

Det skriver den norske avis Haugesund Avis, som peger på, at den 20-årige spiller er på vej til den norske klub Haugesund.

Læs også:Lucas Andersen runder skarpt hjørne mod Sønderjyske

Her bliver der tale om en lejeaftale resten af sæsonen, hvor han kan samle mere spilletid, end det har været tilfældet i den seneste tid for Aalborg-klubben i modsætning til slutningen af sidste sæson.

Hvis skiftet kommer på plads, så kan han se frem til at spille sammen med Peter Therkildsen fra AC Horsens, som den norske klub tirsdag fik ind på en lejeaftale. 

Læs også:AaB rejser til Lyngby uden vigtige profiler

Oliver Klitten bliver endvidere endnu en i rækken af spillere med dansk islæt i klubben, som blandt andet tæller Christian Gytkjær og Babajide David, der har været forbi den norske Eliteserie-klub.

Haugesunds situation er desuden ganske alvorlig i øjeblikket, hvor de er syv point fra den nærmeste nedrykningsplads, og derfor kan en spiller som Oliver Klitten være med til at sikre dem endnu en sæson i den bedste norske række.

Mens Oliver Klitten altså ser ud til at ryge en sæson til udlandet, så blev tvillingebror Lukas Klitten udtaget til det danske U21-landshold tirsdag.

Læs også:Superliga-transfer: Lyngby henter kantspiller i AaB

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Ung franskmand rygtes til AaB: Han er bestemt en spiller, vi har kig på

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus