Superliga

Ombejlet FCK'er tager den med ro

Oscar Wendt forlader FCK til sommer, men har ingen plan for, hvornår han skal have en aftale klar med en ny klub.

25-årige Oscar Wendt har for længst meldt ud, at han stopper i FCK til sommer, når hans kontrakt med de danske mestre udløber. Men venstrebacken har ikke travlt med at få fundet en aftale med en ny klub.

Det vigtigste er, at han ender med at skrive kontrakt med de rigtige, fortæller hans agent, Niclas Jensen.

- Vi tager det stille og roligt. Det skal være den rigtige klub, og om det så bliver i morgen eller til april, at vi får fundet den, er for så vidt underordnet. Bare det er den rigtige, siger Niclas Jensen til tipsbladet.dk.

- Gennem det sidste halve års tid har vi haft rigtig fin interesse fra mange steder, og det er der stadigvæk. Der er rigtig god interesse fra alle de fire-fem store ligaer i Europa, som ville være et fint skridt videre fra FCK.

Senest hævdede den portugisiske sportsavis A Bola, at storklubben Benfica skulle være interesseret i Wendt. Niclas Jensen har stadig intet hørt fra portugiserne, men ville dog være lydhør, hvis de skulle finde på at ringe.

- Det kunne sagtens være interessant. Benfica er en kæmpe klub, og vi ville selvfølgelig lytte meget interesseret, hvis der kom en henvendelse fra dem.