Superliga

Optakt: FC Midtjylland - Brøndby

Kampen der skal vindes for begge parter...det lader sig ikke gøre, men hvem hiver sejren i Herning?

Status:
Der er tale om en sand finale om at hænge på i racet om sølvet, der også giver en billet til næsten sæsons Champions League. Der er pointlighed mellem de to hold, der begge er fire point efter OB på 2. pladsen. Dermed kan taberen af dette opgør meget vel vinke farvel til den vigtige placering.

Af samme grund må det forventes at publikum og tv-seere kan se frem til en intens og dramatisk kamp, hvor begge hold vil komme med alt den energi, der kan pumpes ud på MCH Arena i Herning.

Begge hold er fri for alvorlige skader og kan stille i hvad der ligner stærkeste opstilling.

Profil:
Mikkel Thygesen bliver ved med at dukke op som emne i Brøndby fra næsten sæson. Den nu tidligere anfører var tæt på et skifte i januar, og et sommerskifte kan meget vel komme på tale. Det bringer Thygesen i en lidt speciel situation, da han kan være med til at spille muligheden for Champions League-kvalifikationen ud af hænderne på den klub, han muligvis skal repræsentere efter sommerferien.
Thygesens fremtid kan dog stadig sagtens stadig ende andre steder, og troen på en kæmpe arbejdsindsats er da også til stede, hvilket kan blive nødvendigt for at knække Brøndby.

Dom:
Brøndby er inde i en af deres bedre perioder i denne sæson og har ikke tabt de seneste fire kampe. Holdet kommer uden tvivl til Herning for at gå efter fuld gevinst. FCM har også skaffet godt med point de seneste runder, men spillet har ikke overbevisende, hvilket senest blev bevist mandag, da Sønderjyske havde fortjent point i Herning. Brøndbys maskine har den bedste smøring lige nu, og det bliver afgørende. Brøndby tager tre vigtige point med en 1-2-sejr.

Bud på startopstillinger:

FC Midtjylland (4-4-2)
Lössl - Sivebæk, Ipsa, Bak Nielsen, Juelsgård - Olsen, Thygesen, Albæk, Borring - Igboun, Fagerberg

Skader:
Salami, Sviatchenko
Karantæne: Ingen

Brøndby (4-4-2)
Andersen - Nilsson, Stenderup, Goodson, Frederiksen - Wass, Van der Schaaf, Jensen, Krohn-Dehli - Gerht, Agger

Skader:
Bernburg, Bruno
Karantæne: Ingen