Randers FC skal forsøge at følge op på sæsonens første sejr i hjemmekampen mod de forsvarende bronzevindere fra Lyngby BK.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 20.15
Spillested: BioNutria Park, Randers
Dommer: Sandi Putros
På TV: Canal 9
Hashtag: #rfclbk #sldk

Få en bonus 1.000 kr. hos bwin og spil på kampen

Holdnyt:
Randers FC:
Så lykkedes det endelig for kronjyderne! Efter en lang række pinsler i starten af sæsonen fik Randers FC skovlen under AGF og sikrede sæsonens første sejr. Og så var det endda tilmed i overlegen stil. 4-1 stod der på måltavlen efter de 90 minutter.

Dermed har Randers for første gang kunnet lade op til en Superliga-kamp med en sejr i ryggen, og det skal blive spændende at se, om det gør noget ved holdets udtryk mod Lyngby BK. Selvtilliden må have fået en nøk opad.

Randers FC var klart det bedste hold mod AGF, og selv om sejren var stor, var den ikke et mål for stor. Tværtimod kunne Olafur Kristjanssons mandskab sagtens have scoret endnu flere. En af succeshistorierne på Randers-mandskabet i opgøret var Nikola Djurdjic, der både scorede og assisterede. Derudover var der fine debuter til både Bashkim Kadrii og Vladimir Rodic.

Nu skal det følges op mod Lyngby i et opgør, hvor hjemmeholdet må undvære Brandur Hendriksson, Frederik Due, Joel Allansson og Kevin Conboy.

Randers FC er en lille favorit til kampen hos bwin, og du kan få odds 2.15 på et 1-tal - klik her

Lyngby BK:
Lyngby BK er lidt i samme båd som Randers FC forud for fredagens kamp. De kongeblå har haft en sæson under forventningerne, men høstede oprejsning i seneste runde. Her lykkedes det for Lyngbys vedkommende at besejre FC Helsingør med 3-1.

David Boysen var især velspillende mod FC Helsingør, men der var også andre, der trådte til. Mikkel Rygaard og Martin Ørnskov var gode på midtbanen, og Jeppe Brandrup og Michael Lumb leverede gode præstationer på de to backs. Mayron George debuterede for de kongeblå, men han gjorde ikke det store væsen af sig.

David Nielsen udtalte i kølvandet på sejren over FC Helsingør, at det har været sundt for Lyngby-mandskabet at opleve lidt modgang, men holdet stræber helt sikkert efter at fortsætte sejrsrækken mod Randers FC. Udfordringen for Lyngby er, som det har været hele sæsonen, at de indkasserer et hav af mål - hvilket står i kæmpe kontrast til sidste sæson.

Lyngby BK må undvære en skadet Mathias Tauber. Midtbanespilleren Herolin Shala er ikke i truppen.

Karantæner:
Randers FC: Ingen 
Lyngby BK: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Halldorsson - Thomsen, Agesen, Enghardt, Marxen - Lobjanidze, Kauko, Lauenborg, Rodic - Kadrii, Djurdjic

Lyngby BK (4-2-3-1): Andersen - Brandrup, Jonasson, Lund, Lumb - Christjansen, Ørnskov - Boysen, Rygaard, Blume - George

Profilen:
Randers FC har længe udtrykt store forventninger til Mayron George, men de er blevet sat på standby for en stund, og på transfervinduets sidste åbningsdag blev angriberen udlejet til Lyngby BK. Fredag, i sin blot anden kamp for Lyngby, står costaricaneren over for sine tidligere holdkammerater, og der er ingen tvivl om, at han gerne vil gøre en ekstra god figur. Så skal Mayron George imidlertid spille bedre, end han gjorde i debuten mod FC Helsingør, hvor han så uskarp ud.

Vidste du, at..:
Randers FC og Lyngby BK mødte hinanden for første gang i Superliga-sammenhæng tilbage i 2007. Den eneste spiller fra det opgør, som også er med fredag, er Jeppe Brandrup. Lyngbys højre back huserede imidlertid for Randers FC dengang i 2007. Kronjyderne vandt i øvrigt kampen 3-0.

Dom:
Mentalt står der meget på spil i fredagens sene kamp. Hvem formår at følge op på en flot sejr i seneste runde, og hvem ryger tilbage i dyndet? Både Randers og Lyngby har været gavmilde i forsvaret i denne sæson, og man kan sagtens forvente, at der kommer mange chancer i kampen. Vi gætter imidlertid på, at der ikke bliver scoret ret mange mål. Opgøret ender 1-1.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvem bør være Danmarks frontangriber til VM?

SUPERLIGA-VIDEO