18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC - OB

Med tre sejre i streg buldrer Randers afsted mod syvendepladsen. Fortsætter sejrsstimen mod kriseramte OB?

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19:00
Spillested: Cepheus Park
Dommer: Jens Maae
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
Randers FC:
I grundspillet viste Randers ved flere lejligheder lovende takter, men uden for alvor at forløse potentialet. Det begynder de til gengæld at gøre nu. I særdeles Mohammed Fuseini, som ser voldsomt giftig ud for tiden med seks mål i de seneste tre kampe.

Kronjyderne er kommet buldrende ud til nedrykningsspillet med tre sejre ud af tre mulige mod Lyngby, Hvidovre og Vejle. Ja, ikke rækkens tre bedste hold, men ikke desto mindre har Bertelsens tropper virkelig taget skridt den rigtige vej på det seneste.

Senest mod Vejle holdt det hårdere end i nedrykningsspillets to første kampe, som blev vundet noget mere komfortabelt, men selv på en halvdårlig dag var Randers gode nok til at stikke afsted med alle tre point mod et ellers standhaftigt Vejle-mandskab.

Med tre sejre i rap har Randers sagt farvel til nedrykningskampen, og goddag til syvendepladsen, som giver en playoff-kamp om europæisk fodbold mod Superligaens nummer tre. Aktuelt er ‘’Hestene’’ to point foran Viborg, der ligner den eneste reelle udfordrer til den placering.

Edgar Babayan er ude med en længerevarende skade, mens Simen Nordli, Noah Shamoun og Mikkel M. Pedersen alle sad ude senest. Også Mikkel Kallesøe endte med at være ude, da han var blevet syg.

OB:
Fynboerne lagde godt fra land i foråret med flere flotte præstationer i grundspillets sidste fem runder, men er i modsætning til Randers dalet gevaldigt i kadence i nedrykningsspillet.

Nedrykningsspillets første tre runder har blot budt på ét point for OB efter den ene bekymrende præstation efter den anden, og Søren Krogs mandskab er derfor fortsat fedtet godt og grundigt ind i nedrykningsstriden inden sæsonens sidste syv kampe. Gæsterne kan dog prise sig lykkelige over, at Vejle og Lyngby ligeledes kæmper med spil og resultater.

Senest startede OB ellers stærkt ud i hjemmekampen mod Viborg, hvor de allerede efter et kvarter bragte sig foran, men der gik ikke længe før udligningen lå i eget mål, og som kampen skred frem, og efter en meget svag anden halvleg var der intet at indvende mod endnu et nederlag på eget græs.

OB’s topniveau har vi ikke set i en del kampe efterhånden, mens bundniveauet bare virker til at blive lavere og lavere.

Sven Köhler er tilbage efter endt karantæne, men Bjørn Paulsen, som sad ude en skade i sidste uge, er igen ude.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
OB: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Dammers, Høegh, Olsen - Coulibaly, Enggård, Bjørkengren, Agyiri - Fuseini, Bany

OB (3-4-3): Myhra - Gomez, Helander, Slotsager - Owusu, Köhler, Al Hajj, Mouritsen - Fenger, Kadrii, Deedson

Dom:
OB vandt seneste udekamp mod Randers tilbage i november, og fynboerne er utvivlsomt bedre ude end hjemme i denne sæson, men som de to holds formkurver udvikler sig for tiden, er det svært at forestille sig endnu en fynsk sejr på Cepheus Park.

Gæsterne vil givetvis være tilfredse med bare ét point ude mod nedrykningspillets aktuelt bedste mandskab, men Randers’ offensiv er brandvarm og OB’s defensiv ganske medgørlig, så ‘’Hestene’’ snupper fjerde sejr i rap fredag aften i en tæt affære. 2-1 til hjemmeholdet.

Spilforslag:
Randers vinder til odds 1.87 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.