• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Optakt: Randers FC - Silkeborg IF

Foto: Getty Images

Spændende opgør mellem to jyske klubber, der har fået en fin start på sæsonen i Superligaen.

Af Kenneth Jensen

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Cepheus Park, Randers
Dommer: Peter Kjærsgaard
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #rfcsif #sldk

Holdnyt:
Randers FC:
Igen, igen, igen leverer Randers FC i Superligaen, selv om klubben har et af de mindre budgetter i dansk fodbolds bedste række, og man har sagt farvel til vigtige spillere som Vito Hammershøy-Mistrati og Simon Piesinger denne sommer.

Det er godt arbejde af holdet, klubben og trænerteamet, hvor Thomas Thomasberg som cheftræner ikke kan få nok ros. Klubben sætter uge efter uge en stærk opstilling på banen, og indtil videre er Randers FC den eneste klub i Superligaen, der ikke har tabt.

Til opgøret mod Silkeborg IF er Thomas Thomasberg  uden angriber Alhaji Kamara, men Tobias Klysner er tilbage efter en kort skadespause.

Silkeborg IF:
De var tæt på at få point mod West Ham United torsdag i Silkeborg, men det endte med et nederlag på 2-3 til London-klubben. Tonni Adamsen havde ellers en mulighed for at score til sidst.

SIF-holdet har i Superligaen også gjort det fint, men på det seneste har man haft lidt sværere ved at score mål. Nicklas Helenius er gået fra banen uden at score i en del kampe i streg - han scorede torsdag mod West Ham, men målet blev noget overraskende underkendt. Det lignede en fejl.

Midtjyderne mangler flere spillere til opgøret mod Randers - Gustav Dahl, Alexander Lind og Niclas Holm Pedersen har været ukampdygtige på det seneste. Det samme har Robert Gojani, men han er tilbage i kamptruppen. 

Desværre for Kent Nielsen er både Robin Østrøm og Lukas Engel blevet ramt af skader. Sidstnævnte er ellers fast mand på venstrebacken.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
Silkeborg IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2) Carlgren - A. Andersson, Graves, H. Andersson, Kopplin - Kehinde, Lauenborg, Berg Johnsen, Ankersen - Odey, Bundgaard

Silkeborg IF (4-3-2-1): Larsen - Sonne, Salquist, Felix, Klitten - Thordarson, Brink, Klynge - Jørgensen, Kusk - Helenius

Dom:
En spændende kamp mellem to klubber, der er klare og tydelige i måden, de spiller og agerer på. 

Har Silkeborg tunge stænger efter en flot kamp torsdag mod West Ham? Og kan Randers udnytte det?

Det ender med en pointdeler i Randers, hvor begge hold vil have momenter. 1-1.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: