18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg IF - FC Nordsjælland

FC Nordsjælland skal forsøge at hænge på i medaljekampen, når de mandag gæster pokalfinalisterne fra Silkeborg på JYSK Park.

Kampfakta:
Kampstart: Mandag klokken 19:00
Spillested: JYSK Park
Dommer: Sandi Putros 
På TV: TV3 Sport

Holdnyt:
Silkeborg IF:
Kent Nielsens mandskab er uden sejr i de seneste 12 ligakampe, men alligevel har sæsonen som helhed vel været en ganske stor succes.

En placering blandt de seks bedste i Superligaen og en plads i pokalfinalen havde Silkeborg i hvert fald nok solgt den for inden sæsonen gik i gang.

Det var ikke videre overbevisende hvad Silkeborg leverede i torsdagens pokalsemifinale mod Fredericia, og 2-0 nederlaget var helt på sin plads efter en tam og energiforladt præstation.

Nederlaget var dog også ganske ubetydeligt, da Silkeborg jo som bekendt vandt første semifinale med 6-1, og mon ikke, at det havde noget at gøre med den undervældende præstation i returen?

Der er heller ikke voldsomt meget på spil for hjemmeholdet i ligaen, hvor de får svært ved at rykke synderligt ved den aktuelle sjetteplads. Uagtet er Silkeborg dog startet pænt ud i mesterskabsspillet med point mod både AGF og Brøndby.

Hjemmeholdet må undvære karantæneramte Alexander Lind, mens Alexander Busch fortsat forventes er ude med en skade. Ude er også Lubambo Musonda denne gang.

FC Nordsjælland:
Opgøret her kunne have blevet en forsmag på næste måneds pokalfinale, men FC Nordsjælland formåede ikke at trænge igennem AGF’s betondefensiv torsdag aften, og tabte således 1-0 på Ceres Park, og 4-2 samlet.

Stor skuffelse for nordsjællænderne, som ellers har vist sig fantastisk frem på det seneste med flotte sejre over FC Midtjylland og FCK i Superligaen, men AGF er bare et svært hold at besejre.

Heldigvis for FC Nordsjælland er der stadig noget at spille for i Superligaen sådan som tabellen har udviklet sig i de seneste runder. Hoff Thorups tropper har hentet seks point på FCK på to uger, og er nu kun to point fra tredjepladsen.

Gæsterne har bevist, at de kan slå alle hold i Superligaen, og derfor er det bestemt heller ikke urealistisk, at de kan blande sig i medaljekampen. Især nu, hvor der ikke er andet at koncentrere sig om.

FC Nordsjælland må til opgøret undvære skadede Benjamin Nygren og Erik Marxen. Klubben har i skrivende stund ikke udgivet en kamptrup.

Karantæner:
Silkeborg IF: Alexander Lind
FC Nordsjælland: Ingen

Bud på startopstillinger:
Silkeborg IF (4-3-2-1): Larsen - Sonne, Felix, Rödin, Poulsen - Klynge, Brink, Mattsson - Thordarson, McCowatt - Adamsen

FC Nordsjælland(4-3-3): Hansen - Villadsen, Hansen, Nagalo, Frese - Tverskov, Svensson, Hansen - Osman, Ingvartsen, Schjelderup

Dom:
Silkeborg leverede en flot indsats mod Brøndby i sidste weekend, men så ikke skarpe ud i torsdagens skuffende nederlag til Fredericia.

Kent Nielsens mandskab er uden sejr i hele 12 ligasejre i streg, og der kan også blive langt til point her, hvor de godt nok har hjemmebanefordel, men hvor kunstgræsunderlaget passer gæsterne mindst lige så godt.

FC Nordsjælland kan potentielt overtage tredjepladsen, hvis FCK taber til FC Midtjylland, og sådan som ‘’tigrene’’ har spillet i de to første kampe i mesterskabsspillet, skal der være gode chancer for netop det.

2-0 til FCN. 

Spilforslag:
FC Nordsjælland vinder til odds 2.00 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.