Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: Viborg FF - OB

Søndag eftermiddag tager OB turen til Viborg, og Tipsbladet giver dig her en optakt til opgøret.

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00. 
Spillested: Energi Viborg Arena. 
Dommer: Sandi Putros. 
På TV: Canal 9 og Discovery+. 
Hashtag: #vffob #sldk

Holdnyt
Viborg FF
Jacob Friis' mandskab fortsætter den flotte sæson i Superligaen. Viborg FF er således placeret som nummer tre i øjeblikket - tre point fra FC Nordsjælland på førstepladsen. 

Senest måtte holdet nøjes med et point mod Lyngby, selvom Jay-Roy Grot sendte Viborg FF i front kort inde i kampen. Dermed er Superliga-klubben ubesejret i Danmarks bedste fodboldrække siden den 21. august. 

Til kampen mod OB må Jacob Friis undvære Marokhy Ndione, Lamin Jawara og Kasper Kiilerich, som er ramt af skader. Det oplyser Viborg FF på klubbens hjemmeside. 

Ellers er resten af truppen klar til mødet med striberne fra Fyn. 

OB
Der er kommet gang i OB, som blot er et point fra top seks efter en forfærdelig sæsonstart. De seneste syv kampe har kastet 14 point af sig - kun Viborg har slået Andreas Alms mandskab i den gode periode. 

Til udekampen i Jylland er Mads Frøkjær-Jensen med igen efter sin skade. Emmanuel Sabbi og Max Fenger er fortsat ramt af skader, mens Bashkim Kadrii heller ikke er en del af Andreas Alms trup. 

Og så er det ligeledes et spørgsmål, om Andreas Alm bringer unge Yankuba Minteh fra start. Mod Silkeborg i weekenden stod han for et oplæg, men var også meget tæt på et rødt kort efter en voldsom tackling. 

Karantæner
Viborg FF: Ingen. 
OB: Ingen. 

Bud på startopstillinger
Viborg FF (4-3-3): Lund - Gaaei, Bürgy, Zaletel, Bundgaard - Leemans, Grønning, Bonde - Zamburek, Grot, Said. 

OB (4-2-3-1): Hansen - Grubbe, Ivancevic, Paulsen, Adelgaard - Tverskov, Gigovic - Tongya, Frøkjær, Minteh - Jebali. 

Dom
Det er to hold med selvtillid, der byder hinanden op til dans. Det er også to hold, som gerne vil angribe kampen for at få de tre point. Det kan kaste en underholdende affære af sig, og vores bud er derfor 2-2. 

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel