• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

In ordnung: Henrik Hansen kan blive cheftræner nu

Foto: Getty Images

Henrik Hansen har fået papirerne på plads til at blive cheftræner, da han har gennemført Pro-licens-uddannelsen.

Af Oliver Okstrøm

I Superligaen er det et krav, at cheftrænere har UEFA Pro-licensen, og det er nu noget, som OB-assistenttræner Henrik Hansen har erhvervet sig. Dermed er han nu helt klar til at tage skridtet op.

Dermed er den sidste detalje kommet på plads, inden han kan tage jobbet som cheftræner i SønderjyskE, som han længe har været sat i forbindelse med - men endnu ikke er blevet offentliggjort.

I et interview på OB's hjemmeside oplyses det, at han allerede gik i gang med den højeste træneruddannelse i januar 2020, men grundet corona blev forløbet forlænget. Men nu er det altså faldet på plads.

Undervejs havde han Helsingør-cheftræner Morten Eskesen som sin vejleder, og den afsluttende opgave omhandlende tidligere spilleres kompetencer i trænerrollen.

- Det har været et langt, grundigt forløb parallelt med hverdagen. Det krævede noget tid og energi, men det har været superfedt og meget givende. Jeg er blevet meget klogere på mig selv gennem de her to år. Man bliver hele tiden tvunget til at reflektere over nogle ting, og det har givet mig et stort udbytte både som træner og som menneske, lyder det fra Henrik Hansen.

SønderjyskE fyrede Michael Boris for lidt mere end en måned siden, hvor de siden har haft Simon Poulsen som midlertidig cheftræner. 

Det er kommet frem, at Henrik Hansen har en klausul i sin kontrakt med OB, som gør det muligt for ham at skifte til en anden klub, hvis denne tilbyder rollen som cheftræner. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020