Superliga

Ove C: SønderjyskE et top 6-hold

Randers-træner Ove Christensen har stor respekt for søndagens sønderjyske modstander, ikke mindst holdets frontløber Kenneth Fabricius.

Randers FC og SønderjyskE mødes i morgen eftermiddag på Essex Park i Randers, og da SønderjyskE senest var på besøg, endte kampen uden scoringer.

I forhold til dengang ligner SønderjyskE et stærkere hold her i foråret, hvor holdet senest vandt på to Kenneth Fabricius-scoringer over FC Midtjylland. Randers har selv hentet syv point i de tre første forårsrunder, men cheftræner Ove Christensen har svært ved at udråbe sit eget mandskab til favoritter.

- SønderjyskE er et hold i form, som de viste mod FC Midtjylland. Og især Kenneth Fabricius er i storform. Han bliver en udfordring for vores forsvar, men vi plejer at have godt styr på ham, siger Ove Christensen til tipsbladet.dk.

Randers-træneren ser efterhånden SønderjyskE som en klub med en rigtig stærk trup.

- SønderjyskE havde et rigtig godt transfervindue. Henrik Hansen er en god transfer, det har ikke været gratis at forlænge med Kucukovic, de har hentet ham islændingen Hedinsson, og så har de fået Søren Frederiksen tilbage fra FC København, siger Ove Christensen.

- SønderjyskE er et hold, der spiller på deres egne styrker. Jeg synes bestemt, de er et top 6-hold lige nu. Jeg ved ikke, om de selv har - gået og underspillet, eller om omverdenen undervurderer dem, lyder det fra Ove Christensen.

SønderjyskE har to point mere end Randers FC, og søndagens gæster i Randers har lukket relativt beskedne 13 mål ind i 11 udekampe.