Video : Tipsbladet
Superliga

På niveau med FCK, BIF og FCM? Jeg er ikke i tvivl

FC Nordsjælland er lige så gode som de tre tophold i Danmark, mener Oliver Villadsen.

FC Nordsjælland leverede mandag aften en magtdemonstration, da man klædte Silkeborg fuldstændig af på kunstgræsset hjemme i Farum.

3-1 vandt FC Nordsjælland, som nu kan se, at man har seks point op til FC København på tredjepladsen. 

Det er nok de færreste, der tror på, at FC Nordsjælland kan nå op og vriste enten FCK, Brøndby eller FC Midtjylland væk fra medaljerne, men er der én, der tror på det, så er det Oliver Villadsen. 

Han er slet ikke i tvivl om, at FC Nordsjælland er lige så gode som de tre nuværende tophold. Det sagde han til Viaplay efter mandagens sejr.

Når du kigger på de tre hold, der ligger over jer - Midtjylland, Brøndby, FC København - synes du så, I er på niveau med dem i den her sæson? 

- Ja, bestemt. Det er jeg ikke i tvivl om overhovedet. Sidste gang i FCK var det selvfølgelig et rigtigt svært sted at spille, men jeg synes, det var marginalerne, der afgjorde det. Sådan er det nogle gange i fodbold. Jeg glæder mig til at se, når de skal herhen og spille, for der går det lidt hurtigere, end de er vant til nogle af de hold. Det bliver spændende. 

Forventer du så også, I skal have medaljer i denne sæson? 

- Ja, selvfølgelig. Vi går efter top tre. Vi går efter at slutte så højt som muligt, men lige nu tager vi en kamp ad gangen. Nu har vi Hvidovre næste gang, og så må vi tage den derfra, siger han. 

FC Nordsjælland har i foråret hentet seks ud af ni point.