• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Parken-boss: Vi glemte at vande banen

Foto: Getty Images

Banen i Parken har det ikke godt for tiden.

Af Oliver Okstrøm

Banen i FC Københavns hjemmebane, Parken, har på det seneste været genstand for en del opmærksomhed. Og det har ikke været at den gode slags. Det skyldes, at græsset efter Suspekt-koncerten i september blev 'fejlbehandlet'.

Nu fortæller Parken-direktør Jacob Lauesen i et interview med Ekstra Bladet, hvad det betyder.

Her slår han indledningsvist fast, at det ikke var til at se, at der havde været koncert, da man pillede pladerne af banen. Men derefter skete der en forglemmelse, som de fleste græsplæner nok ville have det stramt med.

- Siden fik græsset gødning, men man glemte bare efterfølgende at vande banen. Derfor er toppen af græsset nu svitset af, lyder det fra Lauesen, som forklarer, at der kun var 20 steder med pletter efter syre eller urin på græsset, da pladerne kom af.

Parken-direktøren mener desuden, at man kommer til at se fremgang og forbedringer i forhold til tilstanden i de kommende uger. Det er selvom den kommer til at blive brugt flittigt i den kommende tid. Blandt andet med Champions League-kampen mod Bayern München tirsdag aften.

Endvidere peger Jacob Lauesen på, at man regner med, at når Danmark spiller landskamp 14. oktorber, så vil banen være tæt på at være tilbage som den så ud før koncerten.

Første kamp på banen efter koncerten endte med et 0-2-nederlag til FC Midtjylland.

Her var FCK-cheftræner Jacob Neestrup utilfreds med, at det var kommet ud, at banen havde det skidt. Læs mere om det her.