• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Patrick Olsen: Her er nøglen til at knække FCK

Foto: Getty Images

AGF's Patrick Olsen har et klart billede af, hvad der kan være med til at sende sejren til Aarhus-klubben på søndag.

Af Oliver Okstrøm

Der er flere store opgør i denne runde af Superligaen, og en af dem er kampen mellem FC København og AGF. Her bliver det Patrick Olsens første kamp for aarhusianerne i Parken, og selvom han var i AaB i sidste sæson, så bemærkede han, hvordan det gik sidst Aarhus-klubben var i hovedstaden.

Det fortæller han i et interview på AGF's hjemmeside, hvor han kommer ind på, at han ser meget frem til søndagens opgør, som sidste gang endte med en 4-2-sejr til AGF'erne, da de mødte FCK på udebane sidst.

- Vi havde en rigtig god kamp i Parken i sommeren sidste år før jeg kom til AGF. Og den vil vi selvfølgelig gerne følge op på. Det ser ud som, der er kommet en fin ny bane i Parken, der indbyder til fodbold - i modsætning til nogen af de andre udebaner, vi har besøgt i år. Så det skal vi udnytte og se om vi kan finde det gode spil frem igen, siger Olsen.

I AGF's seneste kamp i Superligaen blev det til en 2-0-sejr over SønderjyskE på hjemmebane, og her var der flere områder, som man kan tage med til den kommende topkamp, mener Olsen.

- Energi- og tempomæssigt så det godt ud i søndags. Vi skabte mange chancer og havde en god dynamik i vores spil, siger han og fortsætter:

- Så kan vi tage den del af kampen med på søndag, kan det blive en af nøglerne til at knække FC København, der har spillet godt på det seneste. Men det har vi også, så det skal nok blive en god kamp, lyder det fra Patrick Olsen.

Kampen mellem FC København og AGF bliver også til et gensyn med de gamle holdkammerater fra FCK's Bundu. Han har dog fået en hård reaktion fra AGF-fansene, fortæller han. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus