• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Før gensynet i FCK: AGF-fans kalder mig en slange

Foto: Getty Images

Den tidligere AGF'er Mustapha Bundu har fået at føle, at ikke alle AGF-fans er tilfredse med hans skifte til FC København.

Af Torsten Kjems Hansen

Det var en tilgang af de mere opsigtsvækkende, da FC København i vinterens transferviundue hentede Mustapha Bundu fra belgiske Anderlecht. Den tidligere AGF'er fik aldrig fodfæste i den belgiske storklub, men det ændrer ikke på, at han fortsat er et kæmpe navn for mange AGF-fans på grund af hans imponerende aktioner i den hvide trøje.

Mustapha Bundu er nu tilbage i Danmark, men selv om han er bosat i København, kommer han fortsat meget til Aarhus, hvor blandt andet forholdet med de gamle holdkammerater fortsat plejes og er godt.

Sådan er det ikke bare ikke med alle AGF-fansene, der siden skiftet til FCK har ladet offensiv-profilen forstå, at de bestemt ikke bryder sig om at se ham i FCK-trøjen.

- Nogle har kaldt mig for en slange, men jeg ved, at det sådan med fodbold. Fans udtrykker deres følelser, lyder det blandt andet fra Mustapha Bundu i videoklippet øverst.

Den tidligere AGF-profil møder sine gamle venner fra Aarhus i et brag søndag eftermiddag, når FC København har hjemmebane i et voldsomt afgørende, opgør for begge parters placering i topkampen i Superligaen - læs optakten til kampen her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus