Video : Tipsbladet
Superliga

'PC' forsvarer Grabara: Det er en søgt diskussion

FCK-sportsdirektør Peter Christiansen slår fast, at Kamil Grabara har holdt et tårnhøjt niveau for klubben.

FC Københavns polske målmand Kamil Grabara har flere gange i denne forårssæson lavet nogle fejl, som har ført til mål. Både med drops eller en aflevering lige i fødderne på en modstander.

FCK-sportsdirektør Peter Christiansen Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Kamil har jo holdt et tårnhøjt niveau for FCK i tre år. Været toneangivende på det her fodboldhold og været en væsentlig faktor i de ting, som vi har opnået, siger han og fortsætter:

- Så er det klart, at nogle af de fejl, som han har lavet, det er selvfølgelig det, som man ikke ønsker sig for en målmand. Slet ikke på de mest kritiske tidspunkter af sæsonen. Men det er sådan, det er, og det er en del af fodbolden, og det må vi acceptere og leve med, lyder det fra Peter Christiansen.

'PC' peger desuden på, at sådan noget ville komme på et tidspunkt, ligesom han minder om, hvordan folk så på, at de kunne få lov til at beholde ham i denne sæson, selovm han havde en aftale på plads med Wolfsburg i Bundesligaen.

- I september, da vi kom forbi sommertransfervinduet da står alle i det samlede fodboldpressekorps og snakker om, at det er rigtig godt, at FCK kan beholde ham og gør det igen i januar, siger han og tilføjer:

- Så jeg tror ikke, at der er nogen, der er i tvivl om, at han er en topklasse-målmand, og at han ikke har nogen problemer - og heller ikke har haft det - fordi han også efterfølgende har spillet store kampe. Også i Champions League og Superligaen, så det synes jeg er en lidt søgt diskussion, fortæller FCK-sportsdirektøren.

Endelig slår han fast, at de i forbindelse med Superligaen ikke vil give op, og at de må vinde deres kampe og holde sig til, hvorefter man må se, hvordan Brøndby og FC Midtjylland klarer sig i sidste runde.