• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Pensionerede AaB'ere storroser AGF-fans: Det var virkelig rørende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der var klapsalver til både Kasper Risgård og Rasmus Würtz fra AGF-tilskuerne, da de to spillede deres sidste professionelle kamp. Noget, de begge er rørt over.

Af Kenneth Jensen

348 gange spillede Kasper Risgård for AaB. 487 gange spillede Rasmus Würtz for AaB. 452 gange spillede Rasmus Würtz i alt i Superligaen - flest af alle - mens Kasper Risgård nåede 344 kampe i dansk fodbolds bedste række.

Det er store fodboldprofiler, der søndag spillede deres sidste kamp som professionel, og begge spillere fik klapsalver med på vejen, nu hvor støvlerne ikke længere skal snøres hver eneste dag.

Og det var ikke kun fra AaB-fansene.

Da Kasper Risgård blev udskiftet, var der klapsalver fra store dele af stadion i Aarhus, mens der efter opgøret også var klapsalver til Rasmus Würtz.

De to udtrykte efter kampen deres taknemmelighed over for AGF's tilskuere.

- Jeg er ufattelig taknemmelig for den afsked, AGF-supporterne gav mig. Tænk, at alle rejste sig op og klappede. Det havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, ville ske, da jeg jo hernede i Aarhus i mange år har været en af fjenderne. Det var virkelig rørende, siger Kasper Risgård til B.T.

På Twitter gør Rasmus Würtz også opmærksom på, at han var virkelig glad for det farvel, han fik til livet som professionel fodboldspiller, selv om AaB's sæson sluttede søndag med et samlet nederlag til AGF.

Med nederlaget til AGF ender AaB som nummer ni i Superligaen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus