• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Peter Ankersen forstår sure fans: Helt naturligt

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC København-profilen kalder det naturligt, at der buhes og piftes af holdet, når de leverer, som de gjorde søndag.

Af Victor Risager

FC Københavns fans gjorde deres utilfredshed meget klar, efter at københavnerne spillede uafgjort mod Silkeborg IF søndag eftermiddag. De buhede ved slutfløjtet og ved pausen, mens der undervejs i kampen også blev sunget sange om klubbens tidligere træner Ståle Solbakken.

Og den slags utilfredshed er helt og aldeles forventeligt ovenpå præstationen. Sådan lyder det fra Peter Ankersen over for Canal9 efter kampen.

- Det er helt naturligt, at de pifter ad os, når vi optræder, som vi gør i dag. Det er en del af at være i den her klub. Vi optræder ikke godt nok i dag. Det var stort set hele kampen igennem.

- Vi følte ellers, at vi havde haft en god træningsuge, hvor vi havde fået kigget på alle tingene fra den seneste kamp mod AaB og kom ind til kampen med en god følelse, men det artede sig ikke, som vi ville, siger højrebacken til Canal9.

Samtidig erkendte Peter Ankersen, at sæsonstarten i Superligaen med to point ud af seks mulige efter to kampe ikke er det, de havde håbet på. Til gengæld har han stadig troen på projektet i Parken med Jess Thorup som cheftræner.

- Ja, det synes jeg. Vi har haft en rigtig, rigtig god opstart. At man så ikke har kunnet se det, vi gerne vil her i starten… Der er trods alt kun spillet to kampe, så der er masser af tid at arbejde med endnu. Men vi skal til at vinde nogle kampe. Det er det, der tæller, siger han.

Her kan du læse tipsbladet.dk's analyse af kampen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020