• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: FC København-fans sang om Ståle

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC København og Silkeborg IF.

Af Victor Risager

FC København - Silkeborg IF 0-0 (0-0)

Kampens bedste:
FC København

David Khocholava fik en svingende start for FC København i premierekampen mod AaB, men han var københavnernes bedste søndag. Ja, der var godt nok ikke mange, der bød sig til, men georgieren gjorde det meget fint. Han havde flere vigtige clearinger og vundne tacklinger. Især i første halvleg havde han et afgørende indgreb, hvor han fik clearet bolden og afværget en stor SIF-chance. 

Silkeborg IF
Silkeborg IF havde ofte overtaget på midtbanen i kampen, og her stod en spiller som Nicolai Vallys frem. Han var god i sin omgang med bolden og fik også skabt nogle chancer for oprykkerne, omend de ikke blev udnyttet. Han ligner en spiller, der bliver en stor profil hos SIF i denne sæson.

Man kan også sende ros til forsvaret, og en Tobias Salquist gjorde det godt her. Blandt andet leverede han en helt fantastisk forsvarsaktion i overtiden, hvor han kom i vejen fra en afslutning.

Kampens værste:
De var ganske enkelt overmatchet på midtbanen i store dele af kampen, FC København. Her havde blandt andre anfører Zeca det svært mod Silkeborg IF’s pasningsstærke midtbane, og han var ofte på hælene. Han blev også skiftet ud tidligt i anden halvleg, hvor han også fik vist sin frustration med et slag op i taget over bænkpladserne.

Kampens detalje:
Det kørte ikke for FC København i søndagens kamp, og nogle fans drømte sig tilsyneladende tilbage til tidligere tider. Der blev i hvert fald sunget om Ståle Solbakken på tribunerne, lød det til på tv-billederne, lige som flere også påpeger det på de sociale medier. Det var vel at mærke Ståle Solbakken, som Jess Thorup afløste som FC København-træner for snart et års tid siden. Der blev også buhet af spillerne både ved pausen og ved slutfløjt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020