• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sebastian Stanbury

Podcast: Johan Lange flyver til Birmingham - Erik Boye fløj ned i en køkkenhave

Foto: Jab Christensen/Getty Images

I denne uges udgave af podcasten En Halvleg med Redaktionen taler Tipsbladets journalister om, hvorfor vi pludselig ser flere og flere danskere i store jobs i udlandet, mens en gammel Superliga-anekdote pudses af.

Af Sebastian Stanbury

Torsdag den 30. juli var en begivenhedsrig dag i dansk og international fodbold, for et salg af Newcastle faldt igennem, der blev åbnet en politisag mod FIFA's præsident, og nye oplysninger om UEFA's retssag mod Manchester City dukkede op.

I podcasten En Halvleg med Redaktionen gennemgår Tipsbladets journalister, hvad der er op og ned i de fodboldpolitiske sager, og så taler vi om en spændende dansk nyhed: Johan Lange som ny sportsdirektør. For hvorfor ser vi pludselig flere og flere danske fodboldledere tage store jobs i udlandet?

Også amerikansk sport bliver diskuteret, for snart skal NFL i gang igen, men adskillige spillere har valgt ikke at deltage i den kommende sæson på grund af risikoen for coronavirus. Fodbolden rummer ligeledes eksempler på spillere, der fravalgte deres sport på grund af hensynet til familien – og spillere, som ikke gjorde.

Der bliver dog også plads til en hyggelig anekdote om Superliga-keeperen, der både tog hensyn til sin familie og en vigtig bundkamp ved at flyve tværs over landet i en helikopter.

Hør ugens podcast herunder:

Husk Tipsbladet i bladkiosken i dag eller på abonnement - KLIK HER

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020