Video : Tipsbladet
Superliga

Portugisere har købsoption på FC Midtjylland-lejesvend

Portugisisk klub meddeler, at de har en købsoption på den lejede FC Midtjylland-spiller Bozhidar Kraev.

Bozhidar Kraev er mandag blevet udlejet fra FC Midtjylland til portugisiske FC Famalicao for resten af den indeværende sæson, og hvis offensivspilleren får et godt halvår, kan han muligvis forlade de forsvarende danske mestre permanent.

FC Famalicao har nemlig sikret sig en købsoption på 23-årige Bozhidar Kraev, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2021

Den bulgarske landsholdsspiller har tidligere haft succes i portugisisk fodbold. Sidste sæson tilbragte han hos Gil Vicente, hvor han med ni mål på 36 kampe var en af klubbens større profiler.

Helt samme succes har han ikke haft i FC Midtjylland, hvor han ellers fik godt med spilletid i starten af den indeværende sæson. Men efter blot en scoring og nul oplæg på 16 kampe, kom han længere og længere væk fra spilletid, hvilke også er en af midtjydernes grunde til at udleje ham.

Læs også:Officielt: FC Midtjylland udlejer bulgarsk landsholdsspiller

- Konkurrencen i truppen er benhård, og Kraev fortjener at spille mere. Nu kommer han til et godt miljø i den portugisiske liga, hvor han tidligere har bevist sig som en profil, sagde sportschef Svend Graversen om udlejningen til fcm.dk og tilføjede:

- Kraevs udvikling i de seneste år har været rigtig stor. Han er jo bulgarsk A-landsholdsspiller og et alsidigt offensivt kort. Derfor tror og håber vi selvfølgelig på, at den udvikling fortsætter.

Bozhidar Kraev har ifølge Transfermarkt kontrakt med FC Midtjylland halvandet år endnu. 

Læs også:Transfernyt: FC Midtjylland sender offensivspiller til Portugal