- Pressen tager fejl af Hamed-Allahs pris
Illustration
Superliga

- Pressen tager fejl af Hamed-Allahs pris

Der er et meget større beløb i spil end de 30 millioner norske kroner, som Hamed-Allah ifølge flere medier kommer til at koste FC København.

30 millioner norske kroner – eller 27 millioner danske.

Det er det beløb, som FC København ifølge diverse norske medier må slippe, hvis de danske mestre vil have fingrene i Aalesund-angriberen Abderrazaq Hamed-Allah. Tidligere i dag kom det frem, at kun en million adskiller FCK og Aalesund fra at nå til enighed.

Dermed skal man ikke være noget matematisk geni for at regne ud, hvor meget FC København har budt - hvis prisen på de 27 millioner kroner vel at mærke passer.

Det er der imidlertid meget, der tyder på, at den ikke gør. I hvert fald melder Aalesund ud torsdag eftermiddag, at der er flere penge i spil i forbindelse med Allah-handlen, end medierne – med den norske avis Sunnmørsposten i spidsen - skriver.

- Jeg synes, at de summer, avisen opererer med, er lidt beskedne, siger Aalesund-direktør Henrik Hoff til norsk TV2 uden at uddybe nærmere.

Ifølge den norske TV-station er FC København og Aalesund allerede nået til enighed om prisen for Abderrazaq Hamed-Allah. Det eneste, der mangler at falde på plads, er en aftale om diverse bonusser, som skal udbetales af FCK ved blandt andet kvalifikation til Champions League. Alt efter hvor meget transferen beløber sig til, kan Hamed-Allah blive den dyreste spiller i Aalesunds historie – lige nu kan Anders Lindegaard prale af at have det klistermærke siddende på sig.

Norsk TV2 har torsdag været i kontakt med Abderrazaq Hamed-Allah, der direkte adspurgt, om han snart bliver FCK-spiller, svarer:

- Måske, måske.

FC København har indtil 31. januar til at lukke aftalen med Aalesund og klubbens topscorer.