• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Priske: Brøndby i overtal skabte ikke ret meget

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands cheftræner mener ikke, at det blev til specielt meget fra Brøndbys side, selvom de spillede med en mand mere i det meste af opgøret.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland kunne nærmest have lukket Superligaen med en sejr, men efter at have været foran med 1-0 mod Brøndby, så endte det alligevel med et 1-3-nederlag i et opgør, hvor midtjyderne også fik Paulinho smidt ud.

Med nederlaget kan tankerne hurtigt blive rettet mod, hvorvidt midtjyderne er blevet ramt af gummiben. Sådan ser FCM-træneren det dog slet ikke. Det slår han fast i et interview med TV3+.

- Det er jo fodbolden. Det er jo sådan nogle som jer, der begynder at finde sådan nogle flotte ord. Vi tager det stille og roligt. Vi har prøvet det før, vi har stået i den her situation tidligere, siger han og fortsætter:

- Vi har kvaliteten til at kunne gå hele vejen, og det har vi meldt ud fra dag et, at vi gerne vil. I sidste ende skal det afgøres. Nu er der tre kampe, og der er et points forskel. Det ligger i vores egne hænder, og det er vi klar på, lyder det fra Brian Priske.

Endvidere slår han fast, at Brøndby i opgøret ikke lavede det vilde, selvom de var en mand mere i det meste af kampen.

- Jeg synes, i dagens præstation er der ingen tegn på gummiben, som du refererer til. Jeg ser en flok, som arbejder stenhårdt og jagter. Vi har så meget kvalitet, og vi har godt fat i Brøndby langt henad vejen. De er en mand i overtal i 60 minutter og skaber ikke ret meget, fastslår Priske.

Der var dog flotte ord fra Tipsbladets chefredaktør om Brøndbys indsats. Læs hans blog her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020