• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Priske: Isaksen har lært det på den hårde måde

Foto: Getty Images

FCM-cheftræner Brian Priske peger samtidig på, at det offensive i klubben generelt halter.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland tabte torsdag aften med 0-2 til nedrykningskandidaterne fra Lyngby, hvor midtjyderne fik det meget svært i begyndelsen af anden halvleg, da Gustav Isaksen fik sit andet gule kort for at filme. Dermed måtte de fortsætte kampen i undertal.

Dog vil FCM's cheftræner Brian Priske gerne slå fast, at den unge offensivspiller klart er den, som er mest ked af det efter kampen. Det fortæler Priske i et interview med TV3 Sport.

- Det er jo en del af spillet, som mange af os har været igennem, og Gustav lærte det på den hårde måde i dag. Der er heldigvis også gode mennesker inde i omklædningsrummet, og når skuffelsen lige har lagt sig, så skal de nok også tage sig godt af ham.

- Han skal ikke have duk i hovedet mere end alle andre. Vi er en enhed, som står sammen om det her, og det er også det, som vi skal komme videre af. Der er allerede kamp igen om få dages tid.

I stedet for at kritisere det røde kort, så pegede FCM-cheftræneren i stedet på, at det rent offensivt ikke fungerer helt for dem. Det gælder også i de øvrige kampe for tiden. 

- Vi er ikke tilfredse med det output, som vi har fået i forhold til hverken chancer og mål i forhold til det spil og possession, som vi har haft. Der har jeg savnet, at vi kunne være mere farlige, fortæller Priske, som dog er tilfreds med deres defensive præstationer.

Topkampen er dermed åbnet endnu mere op nu. Læs mere om Lyngbys sejr her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus