Foto: IMAGO
Superliga

Profil afslører: FCM afviste denne klub i januar

Efter snart fem år i FC Midtjylland er Paulinho klar til at prøve en anden liga end Superligaen.

Til sommer har han været i klubben i fem år, men tiden i FC Midtjylland er ved at lakke mod enden for Paulinho. 

Det fortæller venstrebacken i et interview med det brasilianske medie Placar. 

- Efter et fire-et-halvt år her tænker jeg på det næste skridt. Jeg har allerede haft et par møder med klubben om det. Det fylder i baghovedet, at jeg er klar til at tage det næste skridt, siger Paulinho og fortsætter: 

- Jeg havde endda et fedt tilbud i det seneste vindue, fra Nantes i Frankrig, men klubben afviste det, fordi vi er midt i sæsonen, vi ligger på førstepladsen og har en god chance for at vinde mesterskabet. 

- De ønsker ikke at sælge, fordi de ikke ønsker at ødelægge holdet ved ikke at have en direkte erstatning klar. Men der er en dialog i gang mellem klubben og jeg, om at tage det næste skridt. Det er også godt at prøve nye ting. Jeg har haft en cool tid her i Midtjylland, men måske vil det også være fedat at se nye steder og prøve nye ligaer. 

Allerede i slutningen af vinterens transfervindue kunne Tipsbladet fortælle, at FC Midtjylland havde afvist et bud på Paulinho fra en Ligue 1-klub. 

Den 29-årige Paulinho kom til FC Midtjylland fra Bahia i hjemlandet i sommeren 2019, og venstrebacken er indtil videre noteret for 112 Superliga-kampe for 'Ulvene'.

Paulinhos kontrakt med FC Midtjylland løber frem til sommeren 2026.