• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Profil: Jeg er klar til de største klubber i DK

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Karrieren kan meget vel fortsætte i Superligaen, men i en større klub end Viborg FF, lyder det fra forsvarsprofilen Lars Kramer.

Af Anders Dehn

Det er ikke nogen hemmelighed, at Lars Kramer overvejer fremtiden; det har han tidligere slået fast. Nu siger han så til bold.dk, at han "helt sikkert" er åben for at finde en anden og større klub i Danmark.

Kramer har været en af de bærende kræfter for Viborgs oprykkerhold, og hans kontrakt løber ud til sommer, så han kan frit forhandle med andre klubber. Eventuelt nogle af de store af slagsen i Superligaen.

- Jeg har haft en rigtig god sæson i Superligaen, og jeg føler mig klar til niveauet i de største klubber i Danmark.

- Samtidig kan jeg lide landet og føler mig hjemme her i Danmark, som føles meget som Holland, så jeg er helt sikkert åben for at finde en anden og større klub i Danmark, siger Kramer til bold.dk.

22-årige Lars Kramer har spillet i Viborg FF siden sommeren 2019, da han kom til klubben fra FC Groningen i hjemlandet. Han var blandt andet med til at spille holdet op i Superligaen igen i seneste sæson.

Viborg vil gerne forlænge med Kramer og hans forsvarsmakker Mads Lauritsen, der også har kontraktudløb til sommer. 

- Vi har dialog med dem begge. Jeg vil ikke fortælle, hvor langt vi er i processen, men vi er i god dialog med dem.

- Der er ingen tvivl om, at det er to spillere, der har gjort det rigtig godt for os og har fundet et godt makkerskab. Vi må se, hvad fremtiden bringer for dem, men det er to spillere, vi er rigtig glade for, sagde sportschef Jesper Fredberg i slutningen af november.