• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Råd til Brøndby IF: Hent denne danske stjerne

Foto: Getty Images

Fodboldekspert Kenneth Emil Petersen giver transferråd til Brøndby IF og FC København.

Af Ole Hoffskov

Superligaen går i vinterhi, når FC Midtjylland og Vejle Boldklub har afgjort mandagskampen, og det næste store højdepunkt i kalenderen er januars transfervindue, hvor det igen er muligt for de danske klubber at forstærke sig.

Det vurderes som meget sandsynligt, at Brøndby IF sælger topscorer Mikael Uhre, og det vil i så fald betyde, at de danske mestre skal på jagt efter en afløser.

I den forbindelse har fodboldekspert Kenneth Emil Petersen er godt råd til de blå-gule. Carsten V. Jensen bør stræbe efter at hente Emiliano Marcondes retur til dansk fodbold.

- Han spiller ikke særlig meget i Bournemouth. Jeg ved godt, at han på fart ikke er den der Mikael Uhre-type, men han er i dén grad en god spiller, som jeg godt kunne se i Brøndby, siger "KEP" til TV3 Sport. 

26-årige Emiliano Marcondes har blot været på banen i otte ligakampe for Bournemouth i indeværende sæson, og han er ikke startet inde i et opgør siden slutningen af august. Marcondes har tidligere været meldt på vej til Brøndby IF, men han takkede nej af en ganske særlig årsag. 

Du kan se mere i videoen i toppen af artiklen, hvor Kenneth Emil Petersen også råder FC København til at hente en specifik dansk landsholdsspiller til klubben. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020