Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC henter dansker hjem fra Tyskland

Randers FC har skrevet kontrakt med Christian Østergaard, hvis aftale med Wolfsburg udløb ved udgangen af juni.

For tre år siden forlod Christian Østergaard Randers FC til fordel for Bundesliga-klubben Wolfsburg. 

Nu vender den 19-årige forsvarsspiller hjem til Kronjylland.

Efter et uforløst ophold syd for grænsen, hvor det blot blev til en enkelt optræden for førsteholdet, har Østergaard valgt at kickstarte karrieren hjemme i barndomsklubben. Midtstopperen har underskrevet en tre-årig aftale med Randers FC.

-  Vi skriver med Christian Østergaard, fordi vi synes, han er en spændende spiller med et stort potentiale. Han har haft en succesfuld tid på en større adresse i Wolfsburg, hvor han har spillet en stor rolle på deres U17- og U19-hold med bl.a. anførerbindet for begge ungdomshold. Nu fik vi så muligheden for at hente ham hjem til Randers, hvor vi skal have ham til at fungere på et Superliga-niveau, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen og tilføjer:

- Christian er en dygtig fodboldspiller og har været dygtig hele vejen op gennem talentsystemet. Han er en rigtig Randers-spiller, som er hårdtarbejdende. Derudover har han et godt blik for spillet og en fin fod. Planen er, at han skal gå ind og konkurrere med de andre om at få spilletid i Superliga-truppen, og så har vi også mulighed for at bruge ham på vores U19-hold

Hovedpersonen selv er glad for at være tilbage i Randers FC.

- Det er en meget mere moden udgave af Christian Østergaard, der vender tilbage til Randers. Jeg er stadig en ung spiller, men mit udlandsophold har givet mig hår på brystet. Der har været mange gode oplevelser i udlandet, som har gjort mig godt både på det mentale plan, men også på det fodboldmæssige plan, siger Christian Østergaard og fortsætter;

- Jeg vil gerne gøre mig gældende i Superliga-truppen. Det er 100% derfor, at jeg kommer hjem. Det er for at spille. Jeg ved, at der er konkurrence, når man kommer som ung, men jeg er klar på det, og jeg tror på mig selv. Jeg ved, hvordan mit niveau er. Jeg er sikker på, at jeg på et tidspunkt kan gå ind at spille, og det er også det, jeg er kommet hjem for.

Christian Østergaard nåede ikke at spille en førsteholdskamp for Randers FC, før han tog til Wolfsburg.