18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

Randers FC - Vejle Boldklub

Vejle er gået fra nedrykningsbejler til potentiel vinder af nedrykningspillet. Overhaler vejlenserne Randers indenom med en sejr på Cepheus Park i sæsonens sidste spillerunde?

Kampfakta:
Kampstart: Lørdag klokken 15:00
Spillested: Cepheus Park
Dommer: Peter Kjærsgaard
På TV: TV3 MAX

Holdnyt:
Randers FC:
Lørdag løber sæsonens sidste spillerunde af stablen for de seks klubber i Superligaens nedre halvdel, og heldigvis for den neutrale tilskuer, er der noget på spil i alle tre kampe.

Randers lagde lynhurtigt bundstriden på afstand med tre sejre i de tre første kampe af nedrykningsspillet, men er til gengæld ikke lykkedes med at stikke afgørende af i kampen om den syvendeplads, som kommer til at give en playoff-kamp om Conference League-kvalifikation mod enten FCK eller FC Nordsjælland.

Ja, faktisk er Rasmus Bertelsens tropper vel egentlig gået lidt i stå. Tre sejre i de tre første kampe er i hvert fald vekslet til blot en sejr i de efterfølgende seks.

Senest tabte kronjyderne fortjent med 0-2 til OB, og netop det opgør er måske et meget godt eksempel på, hvorfor det ikke er blevet til flere Randers-sejre på det seneste.

Dels er der noget med effektiviteten foran mål, men viljen og energien virker også bare større hos de hold, der kæmper for overlevelse sammenlignet med Randers og Viborg, som længe har været sikre på at klare frisag.

En sejr er påkrævet her i sidste spillerunde, hvis kronjyderne skal være sikre på at ende øverst i nedrykningsspillet, da Viborg kun er ét point bagud på ottendepladsen. Og hey, Vejle er også pludselig blevet en del af topstriden.

Tammer Bany, Noah Shamoun, Edgar Babayan, Mikkel M. Pedersen, Laurits Raun Pedersen og Mustapha Ubandoma er på skadeslisten, mens Mikkel Kallesøe ikke er udtaget

Vejle Boldklub:
Gæsterne fra Vejle sikrede endegyldigt overlevelse i mandags, da det blev til en knusende sikker 2-0 sejr hjemme mod Hvidovre efter to scoringer i kampens første seks minutter af den brandvarme Superliga-topscorer German Onugkha.

I øvrigt meget ‘Vejle-agtigt’, at det ikke blev til flere scoringer i de resterende 84 minutter, hvor der så til gengæld heller ikke var meget fare på færde i egen ende.

Ivan Prelec’ tropper har virkelig ramt formen her i sæsonens afsluttende fase, og er på nærmest mirakuløs vis gået fra rigtig varmt bud på en nedrykker til fortsat at være i spil til en europæisk billet.

Vejle har hele sæsonen været et besværligt mandskab at besejre, mens sejrene omvendt lod vente på sig. De er til gengæld begyndt at rulle ind nu.

Gæsterne har vundet hele fire kampe på stribe, og har udmærkede chancer for at snuppe syvendepladsen, hvis de også tager alle tre point på Cepheus Park.

Inden sidste runde er der nemlig kun to point op til Randers og et til Viborg, som samtidig spiller mod OB, som kæmper en desperat kamp for overlevelse.

Når formstærke Vejle at lave en sensationel indenomsoverhaling i 11. time?

Yeni N’Gbakoto forventes igen ude med en skade.

Karantæner:
Randers FC: Ingen
Vejle Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
Randers FC (4-4-2): Carlgren - Olsen, Dammers, Høegh, Zandén - Coulibaly, Enggård, Björkengren, Nordli - Fuseini, Odey

Vejle Boldklub (3-4-3): Trott - Velkov, Albentosa, Provstgaard - Gundelund, Barry, Francois, Colina - Juwara, Onugkha, Emmanouilidis

Dom:
Randers ligger lunt i svinget i forhold til syvendepladsen, men skal bruge en sejr lørdag for at være sikre på at ende øverst i nedrykningsspillet.

Vejle sikrede endegyldigt overlevelse i mandags, og har dermed ikke længere noget at tabe. Til gengæld kan de med femte sejr i træk ende med at overhale både Randers og Viborg i kampen om syvendepladsen.

Der er derfor forhåbninger om en åben slagudveksling i Kronjylland mellem to hold, som skal bruge alle tre point, og i øvrigt ikke som udgangspunkt kan bruge et point til særlig meget.

2-1 til Vejle, som i den grad har momentum.

Spilforslag:
Begge hold scorer til odds 1.75 ved bet365. Husk, at odds kan ændre sig løbende.