Video : Tipsbladet
Superliga

Randers køber tidligere FCM-profil i MLS

Randers FC har netop bekræftet tilgangen af den tidligere FC Midtjylland-spiller Nikolas Dyhr, der skifter til Randers på en 4-årig lang aftale.

Randers køber en tidligere FC Midtjylland-spiller hjem til Superligaen fra USA.

Det er nemlig den 22-årige venstre back Nikolas Dyhr, der er hentet til Kronjylland på en 4-årig lang aftale. 

Nikolas Dyhr har siden årsskiftet tørnet ud for St. Louis City, der til dagligt gør sig gældende i Major League Soccer (MLS, red), men her er det kun blevet til fem kampe, og derfor har Randers altså nu valgt at hente den tidligere Superliga-spiller hjem til Danmark på en lang aftale til stor glæde for sportsdirektør Søren Pedersen. 

-  Vi har i længere tid været på jagt efter en permanent løsning på venstre back med en venstrebenet venstre back. Og her fik vi muligheden med Nikolas Dyhr, som har rigtig meget erfaring fra den danske Superliga, og som har spillet mange kampe i en tidlig alder.

- Nikolas er en driftsikker og dygtig spiller, som kan bidrage både offensivt og defensivt samt være en del af den gode struktur, vi har på holdet, lyder det fra Randers-chefen på klubbens hjemmeside.

Nikolas Dyhr har fået sin fodboldopvækst i FC Midtjylland, der købte ham i AC Horsens tilbage i 2016. Tre år senere blev han en del af førsteholdet i FC Midjtylland, hvor det samlet set er blevet til 103 kampe for Claus Steinlein og co. 

Nu vender han altså atter hjem til Danmark, hvor han allerede i morgen støder til truppen og møder sine nye holdkammerater i Randers.