Superliga Ole Hoffskov

Superliga-klub jagter indkøb: To nye skal ind

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC har en klar plan for den sidste uges tid af transfervinduet.

Af Ole Hoffskov

Én af vinterens helt store transferbomber i dansk fodobld har haft Randers FC i en hovedrolle.

Få dage før jul, hvor de fleste gik rundt og tænkte på flæskesteg og risalamande, meldte FC Nordsjælland ud, at man havde købt Erik Marxen i Randers FC, hvor midtstopperen var anfører og én af de bedste spillere.

Det har givet kronjydernes direktør Søren Pedersen en væsentlig opgave på sin dosmerseddel.

- Jeg forventer, at vi får en erstatning for Erik Marxen, og så håber jeg, at vinduet er stille derfra, for jeg er meget tilfreds med den trup, vi har, og jeg vil gerne beholde de spillere, vi har, siger han til Tipsbladet og fastslår, at en ny målmand også er et tema inden deadline:

- Ja, det kan der godt komme ind.

Det store spørgsmål er også, hvad der kan komme ud. Randers FC har gjort det godt i flere sæsoner, og i foråret høster de forsvarende pokalvindere nogle af frugterne, når de spiller storkamp mod Kaspe Schmeichel og Leicester City i Conference League.

Tosin Kehinde, Patrik Carlgren, Vito Hammershøy-Mistrati og Lasse Berg Johnsen er spillere, som helt sikkert er interessante for større klubber end Randers, men kronjyderne håber at kunne holde alle bejlere fra døren.

- Det kommer i sidste ende an på, om der kommer nogle bud på vores spillere. Lige nu er det ikke tilfældet, men der er mange, der har gjort det godt, og vi kigger på det, hvis der kommer noget. Er det et interessant bud for både os og spilleren, finder vi en løsning på det, siger Søren Pedersen.

Randers FC er nummer fem i Superligaen ved vinterpausen.