Randers-profil raser: De trashtalker i grim kamp
Foto: Getty Images
Superliga

Randers-profil raser: De trashtalker i grim kamp

Randers' Mads Enggård var godt træt af den måde, som Lyngby var på søndag eftermiddag.

Randers tabte søndag med 0-1 til Lyngby efter en sen scoring af Frederik Gytkjær, og herefter var det en meget ærgerlig Mads Enggård fra Randers, som skulle se tilbage på det tabte opgør.

Det fortæller han kort efter slutfløjt på Discovery+.

- Så mange frustrationer. Det er så forfærdeligt. Jeg er bare rasende. Det er lidt svært at være i, når man taber en kamp. Fodbold er følelser, og dem skal man nogle gange ud med. Især når man er, som jeg er, fortæller han og præciserer, hvad han var træt af ved modstanderen:

- Jeg synes, at de laver det til sådan en grim kamp, hvor de flyver ind i os hele tiden. De trashtalker en del. Jeg er så frustreret. Det er helt vildt.

I opgøret savner Enggård desuden, at Randers-holdet skulle have været mere rolige, og at det først var i den sidste del af kampen, at det gik skævt for dem.

- Det er bare i de sidste 10-20 minutter, hvor det bliver sådan en grim fodboldkamp. Det gider vi ikke, og det er de jo gode til. Det er så pakket her, og det er det, som de godt kan lide at slås på. Slåsmål og sådan noget. Det er lidt irriterende, at vi ikke holder vores gameplan, fortæller Randers-midtbanespilleren.

Endelig var der også en melding til VAR, som han var godt træt af, at man skulle vente så længe på ved Tochi Chukwuanis mål, der blev annulleret for hånd på bolden.

I videoen øverst i artiklen giver EM-helten og fodboldekspert Flemming Povlsen Enggård lidt igen. 

Der var dog ikke meget, der fungerede i kampen generelt. Læs mere om det her.