• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers sender 400 fans til Odense: Det betaler sig i det lange løb

Randers sender 400 fans til Odense: Det betaler sig i det lange løb
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det koster Randers FC penge at sende 10 busser med fans til Odense, men til gengæld giver klubben noget tilbage til fansene. Og det hele betaler sig selv i sidste ende, mener direktøren.

Af Anders Dehn

I sidste uge gav Randers FC's administrerende direktør, Michael Gravgaard, et interview til BT, hvor han sagde, at udviklingen i Superligaen var gået i stå, og varslede forandringer.

Op til aftenens forårspremiere har direktøren sat handling bag ordene. Randers FC sender således 10 busser med omkring 400 kronjyske tilskuere til Odense til en favorabel pris.

Læs også: Randers-direktør: Udviklingen af Superligaen er gået i stå

De betaler således kun en 50'er for transport, billet og en menu på McDonald's, og selvom det egentlig koster klubben penge, er der god grund til at gøre noget for at øge tilskuertallet og interessen, mener Gravgaard.

- Der er to grunde til, at vi har arrangeret sådan en tur, som vi har til OB-kampen. Et: Hvis vi viser fansene, at vi vil det her nok, så vil de også os. To: Vi har taget det til os, når folk har snakket om, at vi har solgt ud i forhold til spilletidspunkter for at få flere tv-penge. Det er der noget om, så vi føler, at vi må give lidt igen på denne måde. Isoleret set koster det os penge, at sende de her busser afsted, men det jo penge, som vi til gengæld har fået ind gennem de øgede tv-indtægter over de seneste år, siger han til Randers Amtsavis.

Læs også: Optakt: OB - Randers FC

De øvrige kampe i forårets første spillerunde udartede sig således, at hvis Randers vinder udekampen mod OB, rykker holdet op på tredjepladsen i Superligaen. Samtidig skal OB have point for at komme væk fra sidstepladsen.