• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Randers-spiller før FCM: Vi møder nogle sultne reserver

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Andre Rømer ser både positivt og negativt på, at Randers møder FC Midtjylland imellem to europæiske kampe.

Af Victor Risager

Randers FC gæster lørdag de forsvarende mestre for FC Midtjylland, der til gengæld også allerede skal i aktion igen tirsdag i Champions League-kvalifikationen. Over for Herning Folkeblad kalder Randers’ viceanfører, Andre Rømer, det en fordel for Randers.

Andre Rømer har selv en fortid i FC Midtjylland, hvor han har spillet europæisk kvalifikationskampe, og han tror, at midtjydernes program kan komme Randers til gode.

Læs også:Kehinde kan gøre Randers-comeback mod FC Midtjylland

Samtidig vil FC Midtjylland formentlig sende nogle reserver på banen i lørdagens kamp, men de to ting betyder trods alt ikke, at Randers FC står over for en nem opgave ifølge Andre Rømer. 

- Selvfølgelig er det et bedre tidspunkt for os at møde dem mellem to europæiske kampe end det modsatte. Der er ting, der er vigtigtigere for dem lige nu end os. Men det betyder formentlig bare, at vi kommer til at møde nogle sultne reserver, der vil gøre alt for at bevise, at de skal spille de store kampe i Europa, siger Andre Rømer til Herning Folkeblad.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får Randers bugt med rædselsstatistik?

Hvis Randers FC skal have en sejr med fra lørdagens kamp, skal kronjyderne også have bugt med en skrækkelig statistik. De har nemlig ikke vundet de seneste 19 indbyrdes kampe mod FC Midtjylland.

Forud for lørdagens kamp er Randers på andenpladsen i Superligaen med fire point efter to spillerunder, mens FC Midtjylland er nummer otte med tre point. 

Læs også:Leder: Hvad vil en rigmand med en fodboldklub i Haderslev?

Læs også:Superligaens bedste: AGF bringer sig tidligt i front

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus