Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-spillere klipper sig skaldede: Det klæder at få de grå hår væk

Både Frederik Lauenborg og André Rømer manglede noget hår på hovedet i den kolde januar-træning torsdag.

I SønderjyskE har man tidligere set en stor del af mandskabet blive karseklippet, og det er nu også noget, som to af Randers' midtbanespillere i form af Frederik Lauenborg og André Rømer nu også har taget til sig.

Det kunne man se til torsdagens træning, som er blevet genoptaget i den kronjyske klub efter en kort vinterpause. Resultatet med en mere eller mindre bar isse bliver i et interview på Randers hjemmeside godkendt af Lauenborg.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Dog væver han lidt, da han bliver spurgt til, hvem af de to, der bærer den nye 'frisure' bedst.

- Det må jeg være ærlig og sige, at det gør jeg. Det tror jeg. Altså, det klæder ham at få de der grå hår væk. Det må vi give ham. Ej, vi ser lige godt ud, fortæller den ene af de to nye skallepander.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Endvidere peger han på, at holdet er kommet godt i gang igen på træningsbanen, hvor han fastslår, at der var godt niveau på i træningen.

- Der var knald på, og der var god snak og det hele. Det gælder om, at vi fortsætter den stime, vi var inde i, inden vi gik på ferie. Vi skal holde selvtilliden og motivationen oppe. Det virker i hvert fald til, at der er god stemning på holdet og glade drenge, lyder det fra Frederik Lauenborg.

Randers har foruden træningen også fire testkampe, inden Superligaen igen venter 2. februar for Randers, hvor de skal møde AC Horsens.

Læs også:Analyse: OB's middelmådighed har intet med Michelsen at gøre

Læs også:Anderledes Superliga-stilling: Så store er problemerne for Horsens og Lyngby

Læs også:Randers tæt på at forlænge med profil: De sidste detaljer mangler