Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-træner indikerer snarlig transfer

Randers FC har et par spillere, som man ønsker at tilknytte permanent. Og træner Rasmus Bertelsen håber, at der snart er nyt at berette.

RANDERS (Tipsbladet): De har prøvet det før, Randers FC, og nu skal de håbe på, at tredje gang er lykkens gang.

Kronjyderne møder på fredag FC København i Europa Playoff, og det er tredje gang, at klubben kommer til opgøret som vinder af kvalifikationsspillet - de foregående to gange endte man med at tabe og misse pladsen i Europa til henholdsvis FC Midtjylland og Brøndby.

Men i dette forår har Randers FC spillet godt, og det er ikke mindst takket være et par dygtige lejespillere, at Rasmus Bertelsens tropper står med en ny mulighed for at komme i Europa.

Mohammed Fuseini har været en åbenbaring for kronjyderne i dette forår, mens Lasso Coulibaly hele sæsonen har klaret det godt. De to er lejet i henholdsvis Sturm Graz og FC Nordsjælland.

Og håbet fra træner Rasmus Bertelsen er, at de også er at finde på adressen i Randers i næste sæson.

- Man vil altid gerne beholde sine bedste spillere, men man skal også acceptere det vilkår, at der er udskiftning hver halvsæson, endnu mere om sommeren end om vinteren, så det er også en del af det at være træner, at der vil være udskiftning på holdet. Og det vil tit være de bedste, der er rift om.

- Vi solgte Lasse Berg til Malmö i sommer og Filip (Bundgaard) i vinter til Brøndby i et endnu flottere salg. Sådan er det også i Randers. Det, der vil gøre lidt ondt, er, hvis vi ikke lykkes med (at købe) de lejespillere, så vi selv kan sælge dem på et tidspunkt, for vi føler også, at vi har en aktie i deres udvikling.

- De har gjort mange gode ting for Randers, og Randers har gjort mange gode ting for dem. Derfor er det så vigtigt, at Søren (Pedersen) ser, om han kan komme i mål med dem, så det kan blive en god case. Både sportsligt og økonomisk, siger Rasmus Bertelsen til Tipsbladet.

Rasmus Bertelsen løfter også sløret for, at han er positiv i forhold lejespillernes fremtid. 

- Der arbejdes knaldhårdt med det. Det er ikke sikkert, der går så lang tid, før der kan meldes noget ud om det. Lad os håbe, at noget af det kommer over målstregen, siger han.

Det er ikke kun de to lejespillere, der står til at løbe ud i Randers FC. Også førstemålmand Patrik Carlgren har kontraktudløb denne sommer.

Fredagens opgør mod FC København kan altså blive sidste kamp i Randers-trøjen for de tre spillere.