• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers vil købe profil fri

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Randers FC vil gerne købe lejesvenden Stephen Odey, der er begyndt med bulder og brag, fri af Genk og arbejder i øjeblikket på det.

Af Anders Dehn

Efter Randers FC lejede Stephen Odey i sommer, har angriberen fået en kanonstart i Kronjylland. Derfor arbejder sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen på at købe ham fri af Genk, fortæller han til TV2 Sport.

Odey har hidtil spillet otte kampe og scoret seks mål for Randers. Han var på pletten igen i den forgangne Superliga-runde, da han scorede til 1-1 i kampen mod OB, som Randers endte med at vinde 2-1.

Nu forsøger klubben så at tilknytte ham permanent.

- Vi har en god dialog med agenten og Odey, så jeg håber og tror, han også er Randers FC-spiller efter sommerferien, siger Søren Pedersen til TV2 Sport.

Randers FC har en købsoption med i lejeaftalen, så den del burde være til at løse. Spørgsmålet er så, om Odey også er indstillet på at blive i klubben efter sæsonen.

Forleden lød hans holdkammerat Vito Hammershøy-Mistratis om en, der nærmest syntes, at Odey er for god til den danske pokalvinder.

- Jeg ved ikke, hvad han laver i Randers, for at være helt ærlig. For han er helt vanvittigt god. Han er jo skolet i Afrika, men han ... Nogle gange, når man ser de afrikanske spillere, er de ikke så godt teknisk skolet, men man skulle tro, han havde været i Barcelona eller et eller andet, sagde han.

Stephen Odey får chancen for at udbygge sin gode målform, når Randers torsdag aften gæster FK Jablonec i Europa Conference League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020