RB Leipzig: Sloth er ikke et tema
Illustration
Superliga

RB Leipzig: Sloth er ikke et tema

Casper Sloth er ikke et tema i RB Leipzig, men sportsdirektør Ralf Rangnick bekræfter, at klubben kigger på danske spillere. 

AGF's unge offensivprofil Casper Sloth blev tidligere på ugen sat i forbindelse med den tyske 3. Bundesligaklub RB Leipzig. Jyllands-Posten skrev således onsdag, at RB Leipzig var en af tre tyske klubber, der var på plads til Danmarks landskamp mod Norge sidste fredag for at kigge nærmere på Casper Sloth

Den 21-årige AGF'er har tidligere luftet ønsket om at skifte til en større klub, og et vinterskifte er således en oplagt mulighed for ham. Det bliver dog næppe til RB Leipzig, for den tyske klubs sportsdirektør Ralf Rangnick afviser, at Casper Sloth er på ønskelisten i klubben. 

- Normalt har vi ikke nogen kommentarer, men jeg vil gerne sige, at det ikke er et emne, som vi følger tæt. Jeg kender spillerens navn, men jeg har ikke set ham spille. Det er ikke en spiller, vi har diskuteret konkret. Det betyder ikke, at det ikke er en dygtig spiller, og måske kan han blive et tema for os på et tidspunkt, men det er ikke tilfældet lige nu, siger Ralf Rangnick til tipsbladet.dk.

Han bekræfter dog, at RB Leipzig var på plads i Herning i fredags, da Danmark spillede mod Norge for at se på spillere. 

- Det er korrekt. Vi så kampen, men vi kiggede ikke på en eller to specifikke spillere. Begge hold havde spillere med fra de hjemlige ligaer, og det vil vi gerne holde øje med. Men det var altså ikke konkrete emner, vi holdt øje med, siger Rangnick. 

RB Leipzig ligger aktuelt i 3. Bundesliga og har i forvejen danske Yussuf Poulsen i truppen. Den tyske klub har store ambitioner om oprykning til både 2. Bundesliga og den bedste tyske række, og Ralf Rangnick bekræfter, at flere danske spillere kan komme til klubben i fremtiden. 

- Vi har allerede en dansk spiller i truppen, så vi scouter i Danmark, for der er en del unge talenter, der er interessante. Vi ser mange kampe, og der er nogle spændende spillere, men lige nu er den nævnte spiller ikke et varmt eller konkret emne, siger han. 

Casper Sloth kommer altså næppe til RB Leipzig, og han kan derfor håbe, at Kaiserslautern eller Wolfsburg er oprigtig interesseret i ham.

Sloth har kontraktudløb i AGF i sommeren 2015.