• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Tyske klubber kigger på Casper Sloth

Tyske klubber kigger på Casper Sloth
Illustration

Wolfsburg, Kaiserslautern og RB Leipzig var til landskamp i fredags for at se på Casper Sloth, og hans træner Peter Sørensen mener, han er kalr til noget større.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Casper Sloth har de seneste transfervinduer været blandt de varmeste salgsemner i Superligaen, men hver gang har han måttet blive i AGF. Til januar kan det imidlertid være hans tur. Der er igen massiv interesse for ham fra udenlandske klubber, og i følge Jyllands-Posten var Wolfsburg, Kaiserslautern og RB Leipzig på lægterne i Herning for at se Sloth i aktion i landskampen mod Norge i fredags.

Selv vil Casper Sloth ikke spekulere i, om han skal sælges til vinter eller på et senere tidspunkt, idet han har bedt sin agent om ikke at informere ham om interesserede klubber. Han vil hellere koncentrere sig om at spille fodbold. Træner Peter Sørensen vil dog godt indrømme, at Sloth er klar til noget større.

- Han har helt sikkert potentiale til at klare sig i en udenlandsk klub. Jeg er sikker på, at Casper Sloth får en fin karriere. Det har han allerede, men vi håber alle, at han får endnu mere ud af det. Men man kan ikke spå om det på kvalificeret vis - eller tale sig til det. Han har et meget, meget fint topniveau, og efter min mening er han den bedste på sin position herhjemme, når han rammer toppen. Men der er mange komponenter, der skal gå op. AGF skal have noget for at slippe ham, han skal selv have en aftale, han synes er god, og det skal være den rette klub, hvor han får spilletid, siger Peter Sørensen til Jyllands-Posten.

Sidste vinter ville Club Brugge have Casper Sloth, mens franske Nice i sommer blev meldt interesseret i ham. Peger pilen nu mod Tyskland?

Casper Sloth har kontrakt med AGF til sommeren 2015.

Superliga

Mere Superliga

Fokus