Redaktør: Programmet favoriserer FCM over Brøndby

Brøndby vandt topbraget mod FC Midtjylland, men de sidste tre kampe ligger af flere årsager bedre til de forsvarende mestre end udfordreren Brøndby.

FC Midtjylland blev spillet tilbage i eget straffesparkfelt i søndagens topkamp på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet vandt en fortjent sejr på 3-1.

Både spillet og resultatet var ellers i vater, da Mikael Uhre udlignede til 1-1 med ti minutter tilbage i 1. halvleg.

Men endnu vigtigere end udligningen blev det, at FC Midtjyllands Paulinho et minut efter Mikael Uhres mål blev smidt ud for en farlig stempling på Morten Frendrup.

FCM tog Anders Dreyer og Pione Sisto ud i pausen til fordel for Dion Cools og Daniel Høegh, og i bakspejlet fungerede det taktiske skifte ikke efter hensigten, da Brøndby uden hæmninger kunne hælde folk frem, mens FCM's Sory Kaba var tæt på prisgivet helt alene fremme.

Men det er for tidligt til fortvivlelse og selvbebrejdelser på Heden, for FC Midtjylland ligger stadig nummer ét, og ifølge Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen er kampprogrammet også udformet, selvfølgelig uden at det har været nogens intention, på en måde, så de sidste tre kampe ligger bedre til midtjyderne end til Brøndby.

Hør hvorfor i den gennemgang af det resterende kampprogram, som du finder i toppen af denne artikel.

Se også, hvordan Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen har fået Internettet med sig oven på topkampen mod FC Midtjylland.