• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lars Gram-Hanssen

Revser FCK: Det har jeg det virkeligt stramt med

Foto: Anthon Unger

Viaplay-ekspert er ikke fan af FC København-spillernes jubel.

Af Lars Gram-Hanssen

FC København og FC Nordsjælland har i foråret udkæmpet en drabelig kamp om guldet, hvor "Løverne" i sidste ende viste sig stærkest. 

Mesterskabet blev en matematisk realitet mandag aften, da FC Nordsjælland tabte med 5-1 til Brøndby, mens FC København-truppen sad i bussen på vej hjem fra 2-1-sejren over Viborg. 

FC Københavns spillerbus stoppede efterfølgende ind på en rasteplads for at give interviews, og her kunne man se dansende FC København-spillere synge, at 'guldet skal hjem til Farum igen'

Stikpillen til FC Nordsjælland er dog ikke faldet i god jord hos Viaplay-ekspert Ken Ilsø, der ikke finder FC København-spillernes fejring passende. 

- Der må jeg bare sige, at det har jeg det virkeligt stramt med. FCK er en kæmpe klub med et kæmpe budget, langt større end FC Nordsjællands. De har spillere, der tjener fire-fem gange så mange penge. At de så alligevel bruger så meget tid på at synge om FC Nordsjælland, det synes jeg faktisk er lidt latterligt, lyder det fra Ken Ilsø. 

- Det viser jo også, hvor presset FCK egentlig har været i den her mesterskabskamp. 

Ken Ilsøs kollega Kenneth Emil Petersen har ikke det store problem med drillende sange, men er til gengæld ikke fan af det tweet, som Kamil Grabara delte mandag aften

- Altså, jeg vil sige, at jeg havde det stramt med Grabaras tweet. Det synes jeg var at sparke bagud, at man aktivt går ind på Twiter og laver et tweet, lyder det fra Kenneth Emil Petersen. 

Du kan se hele diskussionen om FC København-spillernes Farum-sang i afspilleren øverst i artiklen.