• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Simon Richter og HB Køge er blevet enige om en kontrakt gældende for hele den kommende sæson.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Venstre back'en Simon Richter skal det næste år tørne ud for HB Køges Superliga-oprykkere. Parterne er nemlig blevet enige om en kontrakt, efter den tidligere FCN- og AB-spiller har imponeret under et prøveophold.

- Vi er blevet enige om aftalen i dag, og jeg er rigtig glad. Jeg træner fuldt med truppen, og jeg ser frem til igen at prøve kræfter med Superligaen. Det er lang tid siden, jeg har spillet på højeste niveau, men jeg håber, at jeg kan få nogle kampe og være med til at sikre, at HB køge overlever i Superligaen, siger Simon Richter til tipsbladet.dk.

Tidligere har Simon Richter døjet med en række alvorlige knæskader, og karrieren har derfor været i fare. Efter at have været med til at spille Fremad Amager op i 2. division, har han imidlertid mod på igen at prøve sig af på højeste plan. Og det får han lov til i HB Køge, mens han passer sit lærerstudie.

- Vi har haft en god dialog og er nået frem til en aftale, der gør, at jeg kan fortsætte med at studere. Og jeg er bare glad. Jeg må træne så meget, jeg kan, og så håber jeg, at jeg kan balancere studierne og fodbolden samtidig. Jeg er skadesfri nu, og jeg håber virkelig, at bentøjet holder denne gang, siger Richter.

Simon Richter har haft en god snak med træner Aurelius Skarbalius, der har fået et godt indtryk af Richter på holdets træningstur til Tyskland. Richter er dog selv i tvivl om, hvordan han står i forhold til konkurrencen i HB Køge-truppen, og han ønsker derfor ikke at gætte på, hvornår han er klar til at glide ind i startopstillingen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus