Video : Tipsbladet
Superliga

Riddersholm giver chancen til to 15-årige: Hårdt arbejde betaler sig

Unge Julius Beck glæder sig over, at han har kunne få chancen for at vise sig frem på SønderjyskE-holdet.

SønderjyskE spillede deres første testkamp forud for forårssæsonen lørdag, hvor det blev til en klar 6-0-sejr over Aarhus Fremad. Her var der blevet plads til to 15-årige i form af Sebastian Jessen og Julius Beck.

For sidstnævnte var det en stor oplevelse at få sine første minutter med førsteholdet i kamp. Det fortæller han på sønderjydernes hjemmeside.

Læs også:Ny SønderjyskE-erhvervelse: Det er en ambitiøs klub

- Det var super fedt at se, at det hårde arbejde, man har lavet, det betaler sig. At man får chancen for at vise noget: Det er bare super fedt, siger han og fortsætter om, at det giver blod på tanden at træne med førsteholdet og nu også få sin første kamp. 

- Det siger sig selv, at det er det, jeg går og arbejder og brænder for, så det er rart at se, at det går godt, lyder det fra Julius Beck.

Læs også:Transferugen i Danmark: Den store oprydning er i gang hos FC Midtjylland

Selv betegner Beck da også sin kamp som godkendt, men han er også hurtig til at give æren videre til de lidt ældre holdkammerater.

- Jeg synes, at det gik rigtig godt. De var gode til at hjælpe mig i gang derinde og guide mig godt. Og så er det jo nogle gode spillere, så det er nemmere for mig at falde ind. Alt i alt synes jeg, at det gik rigtig fint, fortæller den 15-årige spiller.

Selv kom Beck ikke på tavlen, men det gjorde Sebastian Jessen derimod, som i den kommende uge fylder 16 år.

Læs også:Tilfreds Watford-træner: Zinckernagel giver os noget andet

Læs også:Riddersholm efter storsejr: Vores presspil var godt

Læs også:SønderjyskE høster storsejr i første testkamp