• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Riddersholm jubler over sejr: For et år siden havde vi tabt den her kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE var presset af AaB, men endte med at vinde. Det vidner om en kollektiv udvikling, mener cheftræner Glen Riddersholm.

Af Anders Dehn

AaB havde chancer nok til at vinde kampen mod SønderjyskE, men i stedet scorede Haji Wright to gange for sønderjyderne til allersidst, og så vandt de 3-1. Det glæder cheftræner Glen Riddersholm sig over, siger han til JydskeVestkysten.

Tidligere havde hans hold ikke været i stand til at vinde en kamp, som modstanderen dominerede på spil og chaner, mener Riddersholm. Men det faktum, at det lykkedes søndag, vidner om en glædelig udvikling.

Læs også:Riddersholm vil trække Ekani til side: Han må ikke svigte holdet

- For et år siden havde vi tabt den her kamp. Det fortæller vidner noget om det, vi forsøger at arbejde med, som så smukt hedder proces, siger han til JydskeVestkysten.

- Der var ikke meget flot fodbold i anden halvleg. Fodbold er også stenhårdt arbejde og blod på knæene eller i munden, som van Weert havde i dag. Det viser vi i større udstrækning i 2020 end i 2019.

Læs også:Riddersholm frygtede nedsmeltning: Vi lever på rå vilje

Mens Glen Riddersholm kunne glæde sig over at vinde en kamp, som hans hold havde det svært i, stod hans kollega Jacob Friis frustreret tilbage. Det var tredje kamp i streg, hvor AaB misbrugte en række gode tilbud.

- Det er sket i tre kampe nu, så det er måske en tendens. Jeg er irriteret over det, men jeg er ikke bekymret. Det er positivt, at vi i tre kampe har fået lagt et godt tryk og skabt chancer, og det er udgangspunktet for at score mål, sagde Jacob Friis til Nordjyske efter kampen.

Læs også:SønderjyskE-boss afslører: Leder efter nye spillere til disse pladser

Læs også:Indskifter lyner to gange i Sønderjyske-sejr over AaB

Læs også:Bedst og værst: Absalonsen slog rekord i sen SønderjyskE-triumf

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus