• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm overrasket over hvor omfangsrigt Guld Glen-imaget er

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm fortryder dog ikke, at han fik taget billederne i 2015 i forbindelse med FC Midtjyllands første mesterskab.

Af Oliver Okstrøm

Det er over fem år siden, at Glen Riddersholm vandt mesterskabet med FC Midtjylland, hvor han forinden fik taget de legendariske billeder iført guldhabit, guldhat og en cigar i munden. Det er noget, som har sat sig fast på folks nethinde, og tilnavnet 'Guld-Glen' hænger da også fast.

Det er noget, som kommer bag på Riddersholm, selvom han godt viste, at det ville få folk til at spærre øjnene op. Det fortæller han i et interview med Euroman.

Læs også:SønderjyskE ophæver med ung forsvarsspiller

- Jeg vidste godt, at det ville få en vis form for omtale, men jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor omfangsrigt det har været. Det er ikke noget, jeg har fortrudt, for jeg synes, det er meget sjovt. Jeg er også et menneske, der gerne vil give, fordi jeg er så privilegeret, at jeg kan leve af min passion, siger han og fortsætter:

- Det er jo ikke sådan, at Glen Riddersholm render rundt i sin hverdag og er Guld-Glen hele tiden, men det er noget, der kommer frem, fordi jeg arbejder med det, jeg elsker allermest, lyder det fra Glen Riddersholm.

Læs også:Transferplanen: Europa kan sætte fut i SønderjyskE

Derudover kommer han også ind på, at han er inspireret af Marco Tardellis jubelscene efter sin scoring i VM-finalen i 1982, hvor Italien vandt med 3-1 over Vesttyskland. Den ser han endda ofte på Youtube, fortæller Sønderjyske-cheftræneren.

Selvom det ikke er blevet til flere mesterskaber for Glen Riddersholm siden 2015 i FCM, så vandt han pokalturneringen med Sønderjyske i sidste sæson efter en finale-sejr over AaB på 2-0. Dengang blev det dog uden guldhabit.

Sønderjyske deltager derfor i kvalifikationen til Europa League i denne sæson.

Læs også:Riddersholm fik reprimande: Overholdt ikke corona-afstand

Læs også:Riddersholm fik reprimande: Overholdt ikke corona-afstand

Læs også:Riddersholm stikker til eksperterne: Udtaler sig kun ved at kigge på spillerne

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020