• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Rinne er i svensk søgelys: AaB kræver 15 millioner kroner for ham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere svenske klubber og senest Djurgården har haft snøren ude efter AaB's Jacob Rinne. De bliver dog skræmt godt væk af prisen, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Andreas Isaksson ser ud til at indstille en flot karriere til nytår, og derfor står svenske Djurgården og mangler en ny målmand. Det bliver i den forbindelse nævnt, at AaB's Jacob Rinne er højt på den svenske klubs ønskeliste.

Det skriver det svenske medie FotbollDirekt.

Her berettes det endvidere, at det godt kan se ud til at blive en svær opgave for Djurgården. Det forlyder nemlig, at AaB kræver op mod 15 millioner kroner for den 25-årige, svenske målmand.

Djurgårdens sportschef Bosse Andersson slår derfor fast, at det ikke bliver til noget med Rinne.

- Jeg vil dementere det, men jeg håber på, at man kan finde ud af noget i fremtiden, siger Andersson, der tidligere også har peget på, at et skifte for Rinne ville være helt umuligt grundet flere forskellige årsager.

Her skulle det altså være de 15 millioner, som AaB eftersigende vil have for Rinne, der kommer i vejen. Det er desuden omkring det dobbelte, som AaB selv gav for målmanden, da de hentede ham i sin tid.

Endelig skulle Rinne i det hele taget være en ganske populær herre i det svenske, da både Malmö FF og AIK Stockholm har været ude efter ham.